Για μια πραγματικη Δημοκρατια

Αρχική » Συμμετοχικη δημοκρατια » Ο ΓΑΠ στο καλοκαιρινο πανεπιστημιο του ΣΚΓ στη Ροσελ[ΝΕΑ]

Ο ΓΑΠ στο καλοκαιρινο πανεπιστημιο του ΣΚΓ στη Ροσελ[ΝΕΑ]

Kατηγορίες

greek dating Santorini Thera Ανθρωπινες σχεσεις Ανθρώπινες σχέσεις ΓΑΠ Γνωριμίες Γνωριμιες ΔΝΤ Ε.Ε Ελγίνεια Μάρμαρα Ελληνοτουρκικα Εργασια ΗΠΑ Θηρα ΙΝΚΑ ΚΚΕ Κινα ΛΑΟΣ ΝΔ Οικολογια Οικονομία ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινη Σταθερό προβάδισμα ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου Τουρισμος Τουρκια Υγεια έρωτας αθλητισμος ανασκοπηση δημοσκοπησεων ανθρώπινες σχεσεις απασχοληση αποχη γνωριμίες στο διαδίκτυο γνωριμιες στο διαδικτυο γυναικεία σεξουαλικότητα δημοκρατια δημοσιευματα για αναλυση απο το διαδικτυο δημοσιευματα για αναλυση στο διαδικτυο δημοτικες εκλογες εκκλησια εκλογες επικαιροτητα επικαιρότητα ερωτας ερωτικές σχέσεις κοινωνια κομματα κρατος-εκκλησια κριση λαικη κυριαρχια λαϊκή κυριαρχία οικονομια παιδεια παναθηναικος παπανδρεου πασοκ ποδοσφαιρο πολιτικές εξελίξεις πολιτικες εξελιξεις πολιτικη πολιτικη επικαιροτητα πολιτικη κριση πολιτισμος πραγματική δημοκρατία πραγματικη δημοκρατια προσληψη προσφατη δημοσκοπηση σεξ σεξουαλικοτητα σεξουαλικότητα σχέσεις σχεσεις τρομοκρατια

Δημοφιλή κλικ

  • Κανένα
Αύγουστος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Την αποφασιστικότητα του ίδιου και ολόκληρου του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει κάθε κατεστημένο που σταματά την πορεία των αλλαγών προς όφελος του πολίτη επανέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ομιλία του στο Θερινό Πανεπιστήμιο των Γάλλων σοσιαλιστών στη Λα Ροσέλ.

«Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης. Ζητούν μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει την εύνοια και την δικαιοσύνη» δήλωσε.

Παράλληλα επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για την ‘πράσινη ανάπτυξη’, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της απονομής δικαιοσύνης. «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους» κατέληξε.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γάλλων σοσιαλιστών, ο κ. Παπανδρέου ανέδειξε ιδιαίτερα τις διαφορές μεταξύ των Σοσιαλιστών και των συντηρητικών κομμάτων στην Ευρώπη, ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η διεθνής κοινότητα να επαναπαυθεί, εκτιμώντας ότι η οικονομική κρίση πέρασε.

Μετά το πέρας της παρέμβασής του, η πρώτη γραμματέας του Σοσιαλιστικό Κόμματος Μαρτίν Ομπρί, παρέθεσε γεύμα στην ελληνική αντιπροσωπεία.
Η Γαλλική αριστερά, όπως φάνηκε καθαρά απο την ομιλία τόσο της Ομπρι , οσο κύριως της λαοπρόβλητης δημοκρατικής υποψηφίας, του σύνολου της αριστεράς Σεγκολεν Ρουαγιαλ, δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία, με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας εδώ, με άξονα τον ΓΑΠ και μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων σοσιαλιστών, που επιζητούν την αλλαγή πορειας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας .
Φαίνεται ότι οι οπαδοί της τακτικής του ωρίμου φρούτου, δεν θα πάρουν τα εύσημα, ούτε εδώ , ούτε στην Γαλλία …
Το κράτος και ο άκρατος κρατικισμος , θα δώσουν σιγά -σιγά την θεση τους στην πολιτική του εφιχτου που απέδειξε η Σεγκολεν ότι ειναι η μόνη που θα βρει την στήριξη των λαών μας σε όποιες εκλογικές αναμετρήσεις θα επακολουθήσουν…
Η είσοδος των λαθρομεταναστών θα περιορίζεται όταν η γνώση μεταβιβάζεται και γίνεται πομπός ανάπτυξης στην Αφρική πχ που η Σεγκολεν σαν πρόεδρος της περιοχής, ήδη εχει σταθεί στο πλευρό της αδελφοποίησης με την Σενεγάλη στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας ..
Φαντάζομαι ο πρόεδρος να πήρε αρκετές απαντήσεις σε μια παλιά μου ιδέα, για μετατροπή ολοκλήρου του
δυναμικού μας τουριστικής αυτοκίνησης, σε φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας , μεχρι η παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανία, κάνει το βήμα του μέλλοντος αλλάζοντας τις συνήθειές μας για αυτοκίνηση, απο την ιδιοκτησία στην ενοικίαση και την χρήση των νέων μέσων μεταφοράς μας εντός της πόλης …


Σχολιάστε