Για μια πραγματικη Δημοκρατια

Αρχική » Ανθρωπινες σχεσεις » Ο πιο καλος ο μαθητης στην παγκοσμιοποιηση της μιζεριας

Ο πιο καλος ο μαθητης στην παγκοσμιοποιηση της μιζεριας

Kατηγορίες

greek dating Santorini Thera Ανθρωπινες σχεσεις Ανθρώπινες σχέσεις ΓΑΠ Γνωριμίες Γνωριμιες ΔΝΤ Ε.Ε Ελγίνεια Μάρμαρα Ελληνοτουρκικα Εργασια ΗΠΑ Θηρα ΙΝΚΑ ΚΚΕ Κινα ΛΑΟΣ ΝΔ Οικολογια Οικονομία ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινη Σταθερό προβάδισμα ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου Τουρισμος Τουρκια Υγεια έρωτας αθλητισμος ανασκοπηση δημοσκοπησεων ανθρώπινες σχεσεις απασχοληση αποχη γνωριμίες στο διαδίκτυο γνωριμιες στο διαδικτυο γυναικεία σεξουαλικότητα δημοκρατια δημοσιευματα για αναλυση απο το διαδικτυο δημοσιευματα για αναλυση στο διαδικτυο δημοτικες εκλογες εκκλησια εκλογες επικαιροτητα επικαιρότητα ερωτας ερωτικές σχέσεις κοινωνια κομματα κρατος-εκκλησια κριση λαικη κυριαρχια λαϊκή κυριαρχία οικονομια παιδεια παναθηναικος παπανδρεου πασοκ ποδοσφαιρο πολιτικές εξελίξεις πολιτικες εξελιξεις πολιτικη πολιτικη επικαιροτητα πολιτικη κριση πολιτισμος πραγματική δημοκρατία πραγματικη δημοκρατια προσληψη προσφατη δημοσκοπηση σεξ σεξουαλικοτητα σεξουαλικότητα σχέσεις σχεσεις τρομοκρατια

Δημοφιλή κλικ

Αύγουστος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιολ.   Σεπτ. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertisements

Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το Πρώτο Κλιμάκιο Ελέγχου στην Ελλάδα.
Κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και από του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) επισκέφθηκαν την Αθήνα μεταξύ 26 Ιουλίου και 5 Αυγούστου για τον πρώτο τριμηνιαίο έλεγχο υλοποίησης του οικονομικού προγράμματος της Ελληνικής Κυβέρνησης, το οποίο υποστηρίζεται με δάνειο ύψους 80 δισεκατομμυρίων Ευρώ από τις χώρες της Ευρωζώνης, καθώς και μέσω της Διευθέτησης Ετοιμότητας Παροχής (SBA) ύψους 30 δισεκατομμυρίων Ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. H στρατηγική και οι πολιτικές στήριξης, όπως περιγράφονται στην Επιστολή Πρόθεσης και στο Μνημόνιο Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Πολιτικών του Μαΐου 2010, παραμένων ως συμφωνήθηκαν (Αναφορά Χώρας 10/111).
Σύμφωνα με την αξιολόγηση μας, το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται δυναμικά. Όλα τα ποσοτικά κριτήρια απόδοσης κατά τον Ιούνιο 2010 έχουν ικανοποιηθεί, καθοδηγούμενα από την αποτελεσματική εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος, ενώ σημαντικές μεταρρυθμίσεις βρίσκονται σε προηγμένο στάδιο. Εν τούτοις, παραμένουν σημαντικές δυσκολίες και κίνδυνοι.
Η συρρίκνωση της οικονομίας εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του προγράμματος: Το ΑΕΠ αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 4 τοις εκατό το 2010, και περίπου 2 ½ τοις εκατό το 2011. Ο πληθωρισμός είναι υψηλότερος απ’ ότι αναμένονταν –αναθεωρήσαμε την εκτίμησή μας για το 2010 σε 4 ¾ τοις εκατό – ωθούμενος κυρίως, από την αύξηση των έμμεσων φόρων. Χωρίς σημάδια έμμεσων επιπτώσεων, ο πληθωρισμός αναμένεται να αποκλιμακωθεί.
Στο δημοσιονομικό τομέα, οι αρχές περιόρισαν τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, πέραν των ορίων του προγράμματος. Αυτό αντιστάθμισε αποκλίσεις που προκλήθηκαν από προβλήματα σε επίπεδο πέραν του προϋπολογισμού (τοπικές αυτοδιοικήσεις, νοσοκομεία και ταμεία κοινωνικής ασφάλισης) και έτσι επιτεύχθηκε ο συνολικός στόχος που είχε τεθεί για το τέλος Ιουνίου σχετικά με έλλειμμα. Προχωρώντας εμπρός, είναι σημαντικό να
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ
2
εφαρμοσθούν αυστηρότεροι κανόνες για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των δαπανών, ιδιαίτερα σε επίπεδο πέραν του τακτικού προϋπολογισμού, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο δυνητικός κίνδυνος εναντίον των δημοσιονομικών στόχων. Άλλη μια σημαντική δυσκολία βρίσκεται στην περαιτέρω ενίσχυση της φορολογικής διοίκησης, περιλαμβανομένης της φοροδιαφυγής στα υψηλά κλιμάκια εισοδήματος και περιουσίας. Αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας για τη διασφάλιση φορολογικών εσόδων, καθώς και για την προώθηση της δικαιοσύνης του προγράμματος προσαρμογής.
Στον χρηματοοικονομικό τομέα, υπήρξε μια μέση επιδείνωση στην επάρκεια κεφαλαίων γιατί, όπως αναμένονταν, αυξήθηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Οι πρόσφατες ασκήσεις προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (στρες τεστ) της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Αρχών Τραπεζικής Εποπτείας κάλυψαν πάνω από το 90 τοις εκατό του ενεργητικού του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος και όλες οι τράπεζες, με την εξαίρεση μιας κρατικής, τις αντιμετώπισαν με επιτυχία, βοηθώντας έτσι τη μείωση της αστάθειας στην αγορά. Καλωσορίζουμε το γεγονός ότι η κυβέρνηση έδωσε εντολή για τη στρατηγική επισκόπηση του τραπεζικού τομέα, καθώς και για τον έλεγχο της δέουσας επιμέλειας σε κρατικές τράπεζες. Το Ταμείο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) που θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία, θα παράσχει έναν σημαντικό ανασταλτικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση δυνητικής κεφαλαιακής ανεπάρκειας. Κατά τη γνώμη μας, τα 10 δισεκατομμύρια Ευρώ, που σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν δεσμευθεί για το ΤΧΣ, θεωρούνται επαρκή. Η συνεχής και στενή παρακολούθηση του χρηματοοικονομικού τομέα θα είναι πολύ σημαντική για την επόμενη περίοδο.
Εντυπωσιακή πρόοδο σημειώνουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Το κλιμάκιο καλωσορίζει το νόμο για την ιστορική και μεγαλόπνοη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος που είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα. Η υλοποίηση της πρόσφατης μεταρρύθμισης στο φορολογικό σύστημα και τη διαδικασία ετοιμασίας και εκτέλεσης του προϋπολογισμού, αποτελούν επίσης σημαντικά στοιχεία της προσπάθειας δημοσιονομικής προσαρμογής. Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η ουσιαστική μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας. Άλλες μεταρρυθμίσεις που είναι προγραμματισμένες για να εφαρμοστούν σύντομα, καλύπτουν τον τομέα των μεταφορών όπου έχει επιτυγχάνεται σημαντική πρόοδος με την απελευθέρωση των οδικών μεταφορών, καθώς και τον τομέα της ενέργειας. Η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας και η ενίσχυση της δυνητικής ανάπτυξης παραμένουν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος. Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση στην κατεύθυνση αυτή, θα είναι στην αντίσταση από παγιωμένα συμφέροντα στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, στην απορρύθμιση, στην εφαρμογή της οδηγίας για τον τομέα των υπηρεσιών, καθώς και στην εξάλειψη των εμποδίων για την ανάπτυξη του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου.
Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα πρόσβασης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για τη διάθεση βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν φαίνεται ότι η διάθεση της αγοράς βελτιώνεται. Με την ελάφρυνση από τη διεθνή
3
χρηματοοικονομική αρωγή ευρείας κλίμακας, η δυσκολία της Ελληνικής κυβέρνησης παραμένει στη δημιουργία ενός ισχυρού ιστορικού στην εφαρμογή πολιτικής προκειμένου να ανακτήσει την πρόσβαση στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.
Επόμενα Βήματα. Η συμφωνία που σύναψαν οι Ελληνικές αρχές σε επιτελικό επίπεδο, θα χαράξει το δρόμο για την ολοκλήρωση του πρώτου ελέγχου κατά τη συμφωνία δανειοδοτικής διευκόλυνσης (Ευρωζώνη) και τη Διευθέτηση Ετοιμότητας Παροχής (ΔΝΤ), που υπόκειται σε έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωομάδα (Eurogroup) και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ. Αυτή η έγκριση θα επιτρέψει την εκταμίευση 9 δισεκατομμυρίων Ευρώ (6,5 δισεκατομμύρια Ευρώ από τα μέλη της Ευρωζώνης και 2,5 δισεκατομμύρια Ευρώ από το ΔΝΤ).
Η αποστολή για τον επόμενο προγραμματικό έλεγχο, έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2010.

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Δωδωναίος λέει:

  Υπάρχουν κανονιστικές διατάξεις (directives) που δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους ρυθμίσεις. Και καλώς υπάρχουν γιατί διαφορετικά η Ε.Ε θα ήτανε «σκορποχώρι».
  Είσαι υποχρεωμένος να κινείσαι μέσα στα πλαίσια μιας κοινής οικονομικής πολιτικής της ΟΝΕ.
  Αυτό βέβαια δεν σε υποχρεώνει να μένεις εκεί ως κράτος μέλος της ΟΝΕ ή και ακόμη της Ε.Ε .
  Όποτε θέλεις παίρνεις το καπελάκι σου και «την κάνεις»
  Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ορισμένοι άσπονδοι «φίλοι» μας στην Commission θα το εκλάμβαναν ως «μάνα εξ Ουρανού» και θα άνοιγαν σαμπάνιες.
  Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα Παναγιώτη και εσύ το ξέρεις καλύτερα από
  οποιονδήποτε
  Το κόστος εξόδου για την Πατρίδα θα ήτανε πολλαπλάσιο των όποιων ωφελημάτων ή «τακτικών Τρίτου κόσμου».
  Εδώ που είμαστε «καλού κακού» να παλέψουμε (διασωσμένοι πλέον δόξα τω Θεώ) να καλυτερεύσουμε την κατάστασή μας και να αλλάξουμε την μοίρα μας.
  Οι Ρουμάνοι είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς γενικά.
  Αν όμως τους πεις ότι φταίει η Ε.Ε και ότι πρέπει να φύγουνε από εκεί, τότε είναι έτοιμοι να σου δαγκώσουν και να σου κόψουνε ακόμη και το αυτί.
  Υπάρχουν τρωτά το ξέρω στην Ε.Ε. Όμως αργά και σταθερά η κατάσταση καλυτερεύει και θα καλυτερεύει πάντοτε προς το τα μπροστά.
  Έχουμε εδώ φίλους (καλύτεροι μας οι Γάλλοι, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιταλοί, οι μισοί Γερμανοί, οι Βέλγοι).
  Για πες μου που αλλού θα τους βρεις αυτούς;
  Ο Τρίτος Κόσμος και ιδιαίτερα οι Κινέζοι δεν παρέχουν καμία ασφάλεια και είναι και από πάνω μικροϋπολογιστές και «φραγκοφονιάδες».
  «Η Ευρώπη των Λαών» εκεί είναι η μοίρας μας και εκεί μέσα πρέπει να το παλέψουμε να την καλυτερεύσουμε.

  • Ο/Η populardemocracy λέει:

   Ανεστη, ξερεις οτιδιαφωνουμε ριζικα μονο σε αυτο το σκελος της πολιτικης , γαιυτο θα προσπαθησω να στο πω πιο απλα …
   Αν μια μέρα βγεις ραντεβου με ένα φίλο και σου πιάσει τον κώλο , υπαρχουν πολλοί τρόποι να τους πεις ότι δεν είσαι ομοφυλόφιλος , χωρίς κατ’αναγκη να τον χάσεις απο φίλο …
   Μέχρι στιγμής , εχω την εντύπωση ότι αυτο προσπαθεί να κάνει ο ΓΑΠ ,
   αλλά το κάνει λάθος
   Αντί να του πει απο την πρώτη στιγμη , όπως φάνηκε στην αρχή που ξαφνιάστηκε με το μέγεθος του ελλειματος , «μην με βλέπεις λίγο αγαθιαρη …αν σου είπαν οι φίλοι μου , ότι μου αρεσουν οι άνδρες για παρέα , ειναι σωστό αλλά οχι στο κρεβάτι !Θες να γίνουμε καλοί φίλοι ?Σεξ μαζί μου οχι , αλλά μπορούμε να πάμε μαζί στο γήπεδο να κανουμε ποδήλατο κλπ «, επέλεξε την λάθος τακτική , , ν α κάνει πως δεν είδε τίποτα και δεν αισθάνθηκε τίποτα …Ο παιδεραστής που του έβαλε χέρι , δηλαδή οι τράπεζες ανάπτυξης, τον περιμένουν στην γωνία ανέστη για να τον κοματιασουν , όταν αργά η γρηγορα , ο λαός μας θα κλέψει οσο ποτέ πριν την εφορία , θα διαπλακει οσο ποτέ πριν με την εξουσία, για να μπορέσει να ξεφύγει απο την παγίδα που ο μονος που δεν φαίνεται να την βλέπει ειναι ο ΓΑΠ!
   Απόδειξη .
   Ο στοχος της ΟΝΕ ηταν η παταξη του πληθωρισμου .
   Σημερα 10 χρονια αργοτερα , η Ελλαδα επιασε στην ΟΝΕ τον πληθωρισμο που ειχε το 1997 ! 5.5% Χωρις αυξησεις στους μισθους , αυτο σημαινει με μαθηματικη ακριβεια συρικνωση της αναπτυξης και αυξηση του τραπεζικου ρισκου , που ηδη εχουν αρχισει να εφαρμοζουν ολες οι τραπεζες [εξ’ου και τα κρας τεστ ]!!!!!

 2. Ο/Η Δωδωναίος λέει:

  Χωρίς την χρηματοοικονομική αρωγή της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ Παναγιώτη, η Ελλάδα μας στην παρούσα φάση είναι πεθαμένη και άθαφτη.
  Μην ακούς τι γράφουν και τι ισχυρίζονται οι αντιΓΑΠ «ψυχάκηδες» και οι αγγυλωμένη αριστεροί και αριστεριστές,
  Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και από τον Φθινόπωρο έρχονται τα δυσκολότερα.
  Η οικονομική μας ναυαρχίδα που είναι ο Τουρισμός, φέτος βρίσκεται σε άγρια φουσκοθαλασσιά. Μέχρι στιγμής 20% κάτω από πέρυσι που και τότε ήτανε 30% κάτω από πρόπερσι.
  Παρόλα αυτά δεν κατεβάζουνε τις τιμές γιατί το 90% των ιδιοκτητών των pansion, των ξενοδοχείων και των studios είναι μέχρι το λαιμό στις τράπεζες.
  Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Από όσο θυμάμαι, ούτε στην επιστράτευση του ΄74 δεν ήτανε τόσο χάλια τα πράγματα.

  • Ο/Η populardemocracy λέει:

   Ανεστη , πως να σου δωσω να καταλαβεις οτι κανεις ακριβως το ιδιο λαθος με την πλειοψηφια του λαου μας που δεν μπορει να βαλει στοπ στην εγκληματικη ενεργεια του πολιτικου κοσμου τη Χωρας μας το 2001 , να υπογραψουν την οικονομικη καταδικη μας και το σιγουρο πλεον ξεπουλημα της Ελλαδας στα ολιγωπωλια και τους μεγαλοκαρχαριες …
   Πολυ σωστα διαπιστωνεις , οτι τα ξενοδοχεια , κατω απο το φασμα του δικαστικου επιμελητη που θα κατασχει την περιουσια τους , αν δεν πληρωσουν τα δανεια που πhραν απο τις τραπεζες , δεν μπορουν να ριξουν πιο κατω τις τιμες ! Ομως αγνοεις οτι οι ξενοι πρακτορες που φερνουν τον κοσμο στην Ελλαδα , χρεωνουν 30% προμηθεια και οτι αν δεν το κανουν , θα κλεισουν και αυτοι η θα γινουν απατεωνες σκοτωνοντας τον κοσμο με ακαταλληλα αεροπλανα καραβια η πουλμαν…
   Το να φας μεταλλαγμενο καλαμποκι , ντοματα η τρελη αγελαδα , σε σκοτωνει σιγα -σιγα , λιγοτερο θεαματικα και λιγοτερο αντιστοιχα, ειναι το πολιτικο κοστος αυτων που το επιτρεπουν , δηλαδη των πολιτικων που ελεγχουν υποτιθεται την αγορα .
   Αρα η λυση δεν ειναι η φτηνεια του προιοντος η του αγαθου που προσφερεται
   αλλα του νομισματος και της ισοτιμιας των ξενων νομισματων με το δικο μας !
   Ο μεγαλυτερος συγχρονος στοχαστης , αυτου του πλανητη, ο Ναομ Τσομτσκι , μιλησε για το «βρωμικο χρεος » .
   Αν αυτο ηταν το επισημο επιχειρημα που θα εβγαινε σαν αποτελεσμα απο ενα παλαικο δημοψηφισμα , μπορει μεν καποιοι να επρεπε να πανε αμεσως στην φυλακη , αλλα η Χωρα , αυτοδυναμη , ελευθερη και ανεξαρτητη , μπορουσε καλλιστα να ζητησει απο ολους οσους εισαγουν σημερα αφορολογητα αγαθα που ανταγωνιζονται την ντοπια παραγωγη , να πληρωσουν ενα αντισταθμιστικο φορο , που θα ισοδυναμουσε με το πραγματικο υψος της ζημιας απο το σκληρο νομισμα που ανερχεται στα 200 δις ευρω , δηλαδη σχεδον παραπανω απο το σημερινο δημοσιο ελλειμα .
   Το ποσο αυτο , μπορουσε μονη της η Χωρα να το βαλει πανω στα τιμολογια εισαγωγης προιοντων , δημιουργωντας μια νεα οθηση στην τοπικη αγροτικη και βιομηχανικη παραγωγη η να διπραγματευθει με τους εταιρους μας και μεσω αυτων με τα ολιγοπωλια που επωφεληθηκαν ολα αυτα τα χρονια απο την αρπαγη, καταχρηστικα , παρανομα και αδικα , του συνολου σχεδον της τοπικης παραγωγικοτητας της χωρας μας και κυριως τον τουρισμο που καθαρα πλεον φαινεται να αποτελει τον Δουρειο Ιππο της Οικονομιας .
   Πχ ενας φορος της ταξης του 36% σε ολα τα εισαγομενα προιοντα , μεχρι εξοφλησεως του ποσου αυτου , σε συνδυασμο με μια γενναια συμφωνια με Κινα και Ινδια [οπως εκανε πριν απο χρονια ο Φιντελ στην Κουβα με Καναδους και Ευρωπαιους , στην πλατη του εμπαργκο των ΗΠΑ εδω και 60 χρονια ]για παραγωγη υπολογιστων , κινητων και αυτοκινητων και ηλεκτρικων ειδων, εδω στην χωρα μας , απο κινεζους η ινδους εργατες, οπως κανουν ηδη στην Κουβα , τον Αγιο Μαυρικιο , την Αφρικη , καθως και σε πολλες αλλες ανεξαρτητες Χωρες , σε λιγοτερο απο μια δεκαετια , θα εφερνε την Χωρα μας σε καλυτερη φαση αναπτυξης απο την Τουρκια !
   Γιατι θα υπηρχαν πολλοι Ευρωπαιοι επενδυτες για μια παρομοια επενδυση με τις αναλογες φυσικα εγγυησεις και διευκολυνσεις απο το κρατος , τοσο στην εισαγωγη του προσωπικου , οσο και στην συμβιωση με τον τοπικο πληθυσμο στον χωρο δουλιαςκαι την κοινωνια , που θα κραταγε την διαχειριση και τα λογιστηρια , καθως και τον ελεγχο για λογαριασμο του κρατους που θα μπορουσε να ειναι συνιδιοκτητης και συνδιχειριστης , προσφεροντας απλα βοσκοτοπια η δασικες εκτασεις για βιομηχανικη εκμεταλευση .
   Εκατομυρια κινεζοι , ινδοι , πακιστανοι , καθε μερα συνθλιβονται απο φεουδαρχικα καθεστωτα ειτε κομουνιστικης ειτε δηθεν δημοκρατικης υφης , διαθετωντας εκατομυρια ανθρωπους που ζουν σημερα κατω απο τα ορια της φτωχιας και που αυριο
   θα μπορουσαν να αλλαξουν το παραγωγικο προφιλ της Χωρας μας , αν παταχθει η αρχουσα ταξη των συντχνιων και του δικομματισμου , που κραταει την Ελλαδα στο αρμα της «Ελλας Ελληνων Χριστιανων » που δεν επαψε ποτε να συντηρειται απο το παρακρατος της οικονομικης μας ολιγαρχιας και των ΜΜΕ που εχουν αναλαβει την συντηρηση του !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: