Για μια πραγματικη Δημοκρατια

Αρχική » Ανθρωπινες σχεσεις » Γιατι εκλεισε το φορουμ διαλογου του ΠΑΣΟΚ

Γιατι εκλεισε το φορουμ διαλογου του ΠΑΣΟΚ

Kατηγορίες

greek dating Santorini Thera Ανθρωπινες σχεσεις Ανθρώπινες σχέσεις ΓΑΠ Γνωριμίες Γνωριμιες ΔΝΤ Ε.Ε Ελγίνεια Μάρμαρα Ελληνοτουρκικα Εργασια ΗΠΑ Θηρα ΙΝΚΑ ΚΚΕ Κινα ΛΑΟΣ ΝΔ Οικολογια Οικονομία ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινη Σταθερό προβάδισμα ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου Τουρισμος Τουρκια Υγεια έρωτας αθλητισμος ανασκοπηση δημοσκοπησεων ανθρώπινες σχεσεις απασχοληση αποχη γνωριμίες στο διαδίκτυο γνωριμιες στο διαδικτυο γυναικεία σεξουαλικότητα δημοκρατια δημοσιευματα για αναλυση απο το διαδικτυο δημοσιευματα για αναλυση στο διαδικτυο δημοτικες εκλογες εκκλησια εκλογες επικαιροτητα επικαιρότητα ερωτας ερωτικές σχέσεις κοινωνια κομματα κρατος-εκκλησια κριση λαικη κυριαρχια λαϊκή κυριαρχία οικονομια παιδεια παναθηναικος παπανδρεου πασοκ ποδοσφαιρο πολιτικές εξελίξεις πολιτικες εξελιξεις πολιτικη πολιτικη επικαιροτητα πολιτικη κριση πολιτισμος πραγματική δημοκρατία πραγματικη δημοκρατια προσληψη προσφατη δημοσκοπηση σεξ σεξουαλικοτητα σεξουαλικότητα σχέσεις σχεσεις τρομοκρατια

Δημοφιλή κλικ

  • Κανένα
Ιουνίου 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Λίγες μέρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στις ευροεκλογες , ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, δικαιολογημένα μαθαίνουν με έκπληξη ότι το επίσημο φορουμ της ιστοσελίδας του κινηματος κλείνει!
Η δικαιολογία είναι ότι «έκλεισε τον κύκλο του»..
Ποιον κύκλο όμως εννοούν ?
Σαν ο πολυπληθέστερος σε αρθρογραφία και ώρες συμμετοχής χρήστης οφείλω μια απλή λιτή και πλήρως αποσαφηνιτικη ερμηνεία.
Ας ξεκινήσουμε απο την ερμηνεία της έννοιας «δημοκρατία»
Δημοκρατια εν προκειμένω , είναι η ύπαρξη κανόνων και όρων συμμετοχής στην κοινωνια , σε μια ομάδα διάλογου.
Το να βάζεις στο ίντερνετ ένα εικονικό χώρο διάλογου
χωρίς κανόνες η αν προτιμάτε, χωρίς κανόνες που να εφαρμόζονται επί ίσοις όροις, σε όλα τα μέλη ανεξάρτητα κομματικής, κοινωνικής, σεξουαλικής,
η ψυχολογικής κατάστασης, είναι οφθαλμοφανές ότι πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα απο τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.
Με απλό και εύκολο τρόπο λοιπόν, ο νομικός σύμβουλος μιας καταναλωτικής οργάνωσης, χρησιμοποίησε κατά κόρο το φορουμ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών και να κατευθύνει μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης, μια γενικευμένη επίθεση κατά του Πολιτεύματος , της αγοράς , του καπιταλισμού αλλά και οποίου είχε αντίθετες απόψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα μπω στην λογική περαιτέρω αναλύσεων, για το τι έπρεπε να κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη , όταν η πιο γνωστή οργάνωση καταναλωτών στην Ελλάδα το ΙΝΚΑ απέκτησε λόγω του κυρίου Καραμητσα και των περί αυτω και αδελφάκι το Ν.ΙΝΚΑ !!!!!!!
Αν ήμουν δικαστής, (όλοι είμαστε σε μια πραγματική δημοκρατία αναζητώντας τις πολιτικές που οδηγούν στην συμμετοχική δημοκρατία ), θα απαγόρευα την χρήση του ονόματος «ΙΝΚΑ » μεχρι την τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης για το ποιος εχει η δεν εχει το νόμιμο δικαίωμα της χρήσης.
Επειδή όμως δεν έγινε μεχρι σήμερα τουλάχιστον κατά την δική μου γνώση, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης φαίνεται ότι εχει πάει περίπατο!
Ο Ελληνας καταναλωτής με αηδία θα πρέπει να διάβασε τις δηλώσεις του εν λόγω κυρίου , ότι οι καταγγελίες τους καταλήγουν στα σκουπίδια αντί στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.
Σε πολιτικό επίπεδο η ευθύνη των υπεύθυνων πληροφορικής του ΠΑΣΟΚ είναι τεραστία.
Αν κατά λάθος παρερμηνεύτηκε η έννοια της ελευθερίας, το πάθημα ας τους γίνει μάθημα.
Έχω εκφέρει την άποψη και ακόμα την υποστηρίζω
πως το κομματικό δυναμικό του κινηματος σε επίπεδο πανελλαδικό,αποτελείται σήμερα απο επαγγελματίες τις πολιτικής που ξέρουν να παίζουν με τις λέξεις. Αυτοί που είχαν αναλάβει το φορουμ πρέπει να απομακρυνθούν πολιτικά, γιατί άφησαν να στραφεί εναντίον του οράματος του ΓΑΠ και όλων αυτών που απέδειξαν ότι θέλουν μια άλλη Ελλάδα χωρίς πρασινοφρουρους η γαλάζια παιδιά.
Μια Ελλάδα με υπεύθυνους, ενεργούς και τίμιους πολίτες, που ζητούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους στην διαχείριση των αποφάσεων που αφορούν το μέλλον τους.
Το νέο φορουμ του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι το προοίμιο της κυβερνητικής χροιάς του ΓΑΠ και των αυριανών συνεργατών του
Ενα σχολείο δημοκρατίας και σοσιαλιστικής σκέψης και τρόπου ζωης.
Με κανόνες βασισμένους στην συντροφικότητα , την αδελφότητα και την αμοιβαία αναγκη για διάλογο προκείμενου να βρεθούν οι πολιτικές που θα οδηγήσουν το σύνολο και οχι το άτομο στην ανάπτυξη.


Σχολιάστε